De deal om tot verkoop van uw onderneming te komen

Op 14 mei en 4 juli organiseert Van Zandvoort Legal een workshop over het verkopen van een onderneming. Welke zaken komen hierbij kijken en hoe maak ik mijn onderneming verkoop klaar?

Tijdens deze interactieve workshop starten we met de vraag met welk doel u uw onderneming wilt gaan verkopen. We bespreken de eerste 900 dagen die veel gaan opleveren in de laatste 100 dagen voor de Deal!

Onze advocaat Loe van Erp zal ingaan op de juridische aspecten: zekerheden/borgstellingen, inrichting van de bedrijfsstructuur en verplichtingen/garanties. Ton de Visser, consultant, zal u uitleg geven over de financieringsstructuur, de waardebepaling,  vastgoed en hoe een deal eruit kan zien.

En Hans van der Lee, voormalig directeur en eigenaar van de Postbode B.V. zal zijn persoonlijke ervaring met u delen. Hij verkocht in december 2017 zijn bedrijf aan een investeringsmaatschappij.

Na afloop van deze sessie is er nog gelegenheid tot het stellen van vragen aan Loe, Ton en Hans. ( discretie is verzekerd uiteraard).

Geinteresseerd? Meld u zich dan aan via deze link.

Neem contact met ons op
Bekijk hoe we werken

Deel dit verhaal, kies je kanaal!