Arbeidsrecht en ontslagrecht2021-03-10T14:23:15+01:00

Advocaat arbeidsrecht en ontslagrecht

Het arbeidsrecht en ontslagrecht is dynamisch. Iedere paar jaar veranderen de regels. Maar als ondernemer wil je zo effectief mogelijk zakendoen. Je ziet het dus niet zitten om je iedere keer opnieuw te verdiepen. Ook zit je niet te wachten op het opstellen van uitgebreide arbeidscontracten, het oplossen van gevoelige conflictsituaties of het schrijven van complexe bezwaarschriften. Toch zijn dit onderwerpen waar iedere ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt.

Bij Van Zandvoort Legal werken advocaten die op de eerste plaats ondernemer zijn. Met heldere adviezen en gedegen begeleiding richten we ons altijd op het beste resultaat voor jouw organisatie. Zodoende kan jij je weer richten op jouw core business. Eenvoudiger kan het niet.

Arbeidsrecht en ontslagrecht

Inmiddels hebben we al veel ondernemers succesvol bijgestaan, onder andere met ons Juridisch Partner Abonnement. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops en schrijven we whitepapers over arbeidsrecht en ontslagrecht.

Binnen het arbeidsrecht en ontslagrecht helpen wij je graag bij de de volgende veelvoorkomende uitdagingen:

Advies over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

Wil je als ondernemer WAB-proof zijn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met het in orde maken van de arbeidscontracten en vertellen je graag meer over de gevolgen van de nieuwe wetgeving.

Onze
Abonnementen

De zekerheid van volledige
juridische dienstverlening

Lees verder
Ontmoet ons team
Neem contact op

Artikelen in deze categorie

Praktische tips, speciaal
voor MKB-ondernemers!