Arbeidsrecht en ontslagrecht2020-12-22T10:39:47+01:00

Advocaat Arbeidsrecht en Ontslagrecht

Als ondernemer wil je zo effectief mogelijk zakendoen. Daarom zit je niet te wachten op het opstellen van uitgebreide arbeidscontracten, het oplossen van gevoelige conflictsituaties of het schrijven van complexe bezwaarschriften. Toch zijn dit onderwerpen waar iedere ondernemer vroeg of laat mee te maken krijgt.

Bij Van Zandvoort Legal werken advocaten die op de eerste plaats ondernemer zijn. Door middel van helder advies en gedegen begeleiding richten we ons altijd op het beste resultaat voor jouw organisatie. Zodoende kan je je weer richten op jouw core business. Eenvoudiger kan het niet.

Arbeidsrecht en ontslagrecht

Onderstaand de meest voorkomende uitdagingen voor een ondernemer waarmee wij je kunnen helpen:

Inmiddels hebben we al veel ondernemers succesvol bijgestaan, onder andere door middel van ons Juridisch Partner Abonnement. Daarnaast organiseren we workshops en schrijven we whitepapers over arbeidsrecht en ontslagrecht.

Wil je als ondernemer WAB-proof (Wet Arbeidsmarkt in Balans) zijn? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je met het in orde maken van de arbeidscontracten en maken de gevolgen voor het beëindigen van arbeidscontracten onder de nieuwe wetgeving aan je kenbaar.

Onze
Abonnementen

De zekerheid van volledige
juridische dienstverlening

Lees verder
Ontmoet ons team
Neem contact op

Artikelen in deze categorie

Praktische tips, speciaal
voor MKB-ondernemers!