Generatie X

Ik heb wel 60 brieven naar advocatenkantoren gestuurd, tot wel in Zwolle. Zo graag wilde ik advocaat worden. De banen lagen toen niet voor het oprapen. De generatie X ( 1961 – 1980) groeide op in een tijd van economische crisis. Dit heeft mij gevormd. De generatie X heeft hierdoor een zelfredzame no-nonsense mentaliteit ontwikkeld. We hechten aan waarden als nuchterheid en zelfstandigheid. Op de arbeidsmarkt is de X-er zeer gedreven.

Vanuit deze waarden kijk ik naar de huidige krappe arbeidsmarkt. Op deze arbeidsmarkt zijn inmiddels vier generaties actief.

Vier generaties op de werkvloer, allemaal met hun eigen waarden en normen. Ik vraag me af hoe je in deze tijd je medewerkers kunt binden & boeien.

Daarom heb ik samen met Marieke Borkus, trainer en coach (Bedrijfshelden.nl) een Mini Masterclass over dit onderwerp opgezet.

De vraag die hierbij centraal staat is “wat kun je als organisatie doen zodat de juiste mensen voor jou aan de slag gaan?”.  En leggen we daarbij de focus op binden en boeien zoals velen doen of gaan we aan de slag met flexibiliteit en groei?

Je bent van harte welkom op woensdagmiddag 25 maart om 14.00 uur bij DomeX, Kanaalstraat 12B te Oss.

Voor meer info en om je in te schrijven klik hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Bekijk hoe we werken

Deel dit verhaal, kies je kanaal!