Bel mij terug

Praktisch advies van advocaat

Regelmatig juridisch advies nodig? En wil je de zekerheid van een betrokken advocaat die ‘op afroep’ voor je beschikbaar is? Om acute problemen op te lossen, maar ook om preventief advies te geven? Dan is ons Juridisch Partner Abonnement een goede keuze: volledige juridische dekking voor een (beperkt) vast bedrag per maand.

Soms is het gewoon nodig: procederen

Soms is het gewoon nodig: procederen. Met daadkracht, duidelijke taal en heldere communicatie komen we snel ter zake. Het doel? Voorkomen dat we in oeverloze processtukken verzanden. En uiteraard: jouw recht halen, wat het vraagstuk ook is. Met Van Zandvoort Legal kom je sterk voor de dag. Bovendien scheelt onze aanpak je flink in jouw portemonnee.

Business coaching

coachingRegeren is vooruitzien. Maar hetzelfde geldt voor ondernemen. En hoe dynamisch jouw werk ook is, bepaalde thema’s komen altijd terug: veranderingen managen, betrokkenheid creëren, leiderschap ontwikkelen, strategie en cultuur samenbrengen… Bennie van Zandvoort helpt je als gecertificeerd executive coach visie te ontwikkelen bij deze thema’s, een duidelijke koers te varen en jouw organisatie mee te nemen. Het resultaat? Krachtig ondernemerschap.

Meer weten over coaching? In de december editie van Bedrijvig Oss heeft Bennie van Zandvoort zijn bijdrage geleverd aan het INZICHT artikel over coaching. “Ondernemer, pak je zelf eens aan. Lees hier het hele artikel op de pagina’s 46 t/m 49

Acute juridische problemen

Het laatste waar je als ondernemer op zit te wachten, zijn juridische problemen: de rem op elke ontwikkeling. Toch zijn ze niet altijd te voorkomen. Is dat het geval, dan staan we voor je klaar, ook als er nú gehandeld moet worden. Je kunt rekenen op praktisch juridisch advies, professionele mediation en doortastend optreden. Met oog voor alles waar je als ondernemer mee te maken heeft. Heeft het haast? Dat begrijpen we. Bel ons meteen 0412-649109!

Mediation / conflictbemiddeling

Er is vrijwel altijd een aanvaardbare regeling voor beide partijen

Emoties maken het extra lastig om tot een oplossing te komen. Toch is er vrijwel altijd een aanvaardbare regeling voor beide partijen. Als mediator brengen we de communicatie op gang en helpen we de partijen om relatief snel tot een oplossing te komen. De relatie loopt hierdoor geen deuk op en de betrokkenen zijn meestal gemotiveerd om de regeling daadwerkelijk uit te voeren. We zetten mediation veel in bij arbeidsconflicten, zakelijke conflicten en samenwerkingsproblemen.

Juridisch Partner Abonnement

De zekerheid van volledige juridische dienstverlening

1 Onbeperkt advies en begeleiding
2 Juridisch fundament
3 Eigen huisadvocaat
4 Gratis incassoservice

Gratis proefabonnement Lees verder