Bel mij terug

Praktisch advies van advocaat

Regelmatig juridisch advies nodig? En wilt u de zekerheid van een betrokken advocaat die ‘op afroep’ voor u beschikbaar is? Om acute problemen op te lossen, maar ook om preventief advies te geven? Dan is ons Juridisch Partner Abonnement een goede keuze: volledige juridische dekking voor een (beperkt) vast bedrag per maand.

Lees ook ons blog met preventie tips!

Vanaf € 350,- per maand
Proefabonnement mogelijk!

Acute juridische problemen

Het laatste waar u als ondernemer op zit te wachten, zijn juridische problemen: de rem op elke ontwikkeling. Toch zijn ze niet altijd te voorkomen. Is dat het geval, dan staan we voor u klaar, ook als er nú gehandeld moet worden. U kunt rekenen op praktisch juridisch advies, professionele mediation en doortastend optreden. Met oog voor alles waar u als ondernemer mee te maken heeft. Heeft het haast? Dat begrijpen we. Bel ons meteen!

Snel juridisch advies nodig? Bel: 0412 – 64 91 09

Soms is het gewoon nodig: procederen

Procederenadvies van zandvoort legal
Soms is het gewoon nodig: procederen. Met daadkracht, duidelijke taal en heldere communicatie komen we snel ter zake. Het doel? Voorkomen dat we in oeverloze processtukken verzanden. En uiteraard: uw recht halen, wat het vraagstuk ook is. Met Van Zandvoort Legal komt u sterk voor de dag. Bovendien scheelt onze aanpak u flink in uw portemonnee.

Er is vrijwel altijd een aanvaardbare regeling voor beide partijen

Mediation
advies van zandvoort legalEmoties maken het extra lastig om tot een oplossing te komen. Toch is er vrijwel altijd een aanvaardbare regeling voor beide partijen. Als mediator brengen we de communicatie op gang en helpen we de partijen om relatief snel tot een oplossing te komen. De relatie loopt hierdoor geen deuk op en de betrokkenen zijn meestal gemotiveerd om de regeling daadwerkelijk uit te voeren. We zetten mediation veel in bij arbeidsconflicten, zakelijke conflicten en samenwerkingsproblemen.

Regeren is vooruitzien, ondernemen ook!

Business Coaching
business coaching van zandvoort legalRegeren is vooruitzien. Maar hetzelfde geldt voor ondernemen. En hoe dynamisch uw werk ook is, bepaalde thema’s komen altijd terug: veranderingen managen, betrokkenheid creëren, leiderschap ontwikkelen, strategie en cultuur samenbrengen… Als gecertificeerd executive coach helpen we u visie te ontwikkelen bij deze thema’s, een duidelijke koers te varen en uw organisatie mee te nemen. Het resultaat? Krachtig ondernemerschap.

Meer weten over coaching? In de december editie van Bedrijvig Oss heeft Bennie van Zandvoort zijn bijdrage geleverd aan het INZICHT artikel over coaching. “Ondernemer, pak je zelf eens aan. Lees hier het hele artikel op de pagina’s 46 t/m 49

Meer weten? Bel: 0412 – 64 91 09

Juridisch Partner Abonnement

De zekerheid van volledige juridische dienstverlening

1 Onbeperkt advies en begeleiding
2 Juridisch fundament
3 Eigen huisadvocaat
4 Gratis incassoservice

Gratis proefabonnement Lees verder