“ALS JE NIET KUNT DELEN KUN JE OOK NIET VERMENIGVULDIGEN”

Gefeliciteerd met wederom een prijs!
dms

Waardoor zijn jullie zo succesvol? Door onze drive. Arnold en ik zijn beiden zeer gedreven en gaan er voor 500% voor. Wij houden van ons vak en van het ondernemen.

Wat voor achtergrond hebben jij en Arnold?
Ik zat 10 jaar bij de marine. Ik ben gestart als onderhoudsmonteur en heb daar het meeste geleerd qua techniek. Ik heb destijds nooit gevaren maar ik heb altijd al passie gehad voor boten. Voornamelijk heb ik werkervaring opgedaan als verkoper in relatie tot technische produkten. Ik houd van klantencontact en ik pas mijn ervaring toe aangezien ik een heel distributienetwerk wereldwijd heb mogen opzetten. Bij deze organisatie, gespecialiseerd in stabilisatiesystemen, heb ik samengewerkt met Arnold van Aken.
Arnold was bij deze organisatie CEO en samen hebben wij het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Nadat wij allebei bij onze oude werkgever zijn weggegaan, zijn wij beiden in de maritieme sector gebleven. Hierna hebben wij elkaar weer gevonden en zijn voor onszelf gestart.
Mede door de onmiskenbare steun van onze partners en kinderen kunnen wij ook écht er voor gaan!

Jullie hebben de prijs Martime Innovation Award en The Rising Star gewonnen, is dit voor jullie het beste compliment?
Wij zijn erg trots dat wij deze prijzen hebben gewonnen én het levert ons veel publiciteit op. Het grootste compliment blijft dat onze klanten blij zijn met ons product. Laatst hebben wij interviews gegeven bij o.a. BNR Radio, Nu.nl en stonden in de Telegraaf, dat is wel heel erg leuk.

Is het succes naar jullie toe gekomen? Nee wij werken met ons team echt keihard. Momenteel zijn wij met 3 medewerkers maar wij verwachten binnen enkele jaren te groeien naar minimaal 8 medewerkers. Wij hebben nu 2 vacatures, wij zoeken een service project engineer en een verkoop binnendienst medewerker. Arnold gaat zich richten op nog meer innovatie en ik zorg voor nog meer klanten en omzetgroei.

Ons bedrijf krijgt niet alleen vorm door onszelf maar wij geloven in samenwerking met specialisten. Wij outsourcen veel onderdelen van onze organisatie zoals o.a. onze marketing, social media, engineering, productie en wij hebben Van Zandvoort Legal als juridische partner.

Het voordeel van het Juridisch Partner Abonnement bij VZL is dat wij nu al onze contracten, algemene voorwaarden etc. kunnen laten controleren. Wij weten dan zeker dat alles juridisch goed in elkaar steekt en wij voelen ons prettig omdat wij een advocaat ‘’in huis’’ hebben.

Hoe ken je Van Zandvoort Legal? Via Starters Succes Oss.

Wat zijn de voordelen van deelname aan Starters Succes Oss? Je krijgt advies van ondernemers en professionals die al langer in het vak zitten voor een leuk uurtarief. Je leert er ontzettend veel!

Hoe ken je Bennie van Zandvoort? Bennie ken ik al van vroeger via tafeltennis en ik kwam hem daarna tegen bij Starters Succes Oss. Bennie is daar coach dus automatisch koos ik voor hem. Voor mij was dat een logische keus. Ik wist dat Bennie advocaat was en dat hij een eigen kantoor heeft.  Bennie heeft mij erg goed begeleid daarom wilden wij ook graag een Juridisch Partner Abonnement bij Van Zandvoort Legal. Het gevoel is goed en wij gunnen elkaar ook iets. Het contact met Gerdien Dekker (advocaat) is erg prettig en in korte tijd heeft zij zich al heel goed ingeleefd in de materie en branche van ons bedrijf.

Wat is het recept tot succes en wat is de tip voor andere ondernemers?
Je moet blijven innoveren en je moet blijven verbeteren. Leren met vallen en opstaan en weer opnieuw innoveren. Je moet ook doen wat je zegt. Ik verwacht dat ook van onze leveranciers, medewerkers en relaties.

Wij lanceren vanaf 6 november een nieuw product, blijf ons volgen op Social Media. Dit product gaan wij wereldkundig maken!

Patrick, hartelijk dank voor dit mooie interview.

Den Bosch, oktober 2015
Selina Hitipeuw

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Bekijk hoe we werken

Deel dit verhaal, kies je kanaal!