Guusje Hageman

Mijn naam is Guusje Hageman, ik ben 24 jaar oud en ik ben opgegroeid in Uden. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ik Nederlands recht heb gestudeerd.

Tijdens mijn studie ben ik bijna vier jaar actief geweest als vrijwilliger bij Stichting Wetswinkel Uden. Daar heb ik mijn eerste praktijkervaring opgedaan met het verstrekken van juridisch advies in verschillende rechtsgebieden.

Ambitie arbeidsrecht

Al snel ontdekte ik dat mijn ambitie bij het arbeidsrecht ligt. In mijn masterfase, waar ik mijzelf specialiseerde in het burgerlijk recht, heb ik dan ook onder andere voor dat vak gekozen. Ook tijdens mijn stage bij een advocatenkantoor sprong het arbeidsrecht voor mij er echt uit als het meest interessante rechtsgebied en heb ik daarom voor mijn masterscriptie gekozen voor een arbeidsrechtelijk onderwerp.

Kantoor VZL

Na mijn rechtenstudie wilde ik heel graag aan de slag bij een kantoor dat (onder andere) gespecialiseerd is in het arbeidsrecht. En zo ben ik terechtgekomen bij Van Zandvoort Legal, waar ik sinds eind september werkzaam ben als juridisch medewerker. Mijn job bestaat uit zowel juridisch inhoudelijke- als secretariële werkzaamheden. Deze combinatie zorgt voor veel uitdaging en biedt mij de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Mijn veelzijdige takenpakket is voor mij bovendien dé manier om de advocatuur vanuit verschillende hoeken te leren kennen.

De eerste paar weken heb ik ontzettend veel nieuwe indrukken opgedaan en al veel mensen mogen ontmoeten. Niet alleen het werk zelf vind ik erg leuk en leerzaam, maar ook mijn collega’s zorgen voor een gezellige en ontspannen werksfeer. Ik hoop een mooie bijdrage te kunnen leveren aan dit hechte team.

Wilt u contact met mij opnemen, dat kan via 0412-649109 of door te mailen naar ghageman@zandvoort-legal.nl

Ik ga binnenkort mijn collega Nicole vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dus de kans is groot dat ik u binnenkort via de telefoon spreek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Bekijk hoe we werken

Deel dit verhaal, kies je kanaal!