Naar contactformulier

Incasso advocaat

Incasso verloopt helaas niet altijd zoals het hoort. Vroeg of laat krijgt elke ondernemer dan ook met onbetaalde facturen te maken. Wij vorderen deze snel, efficiënt en professioneel.

In tegenstelling tot deurwaarders en incassobureaus kunnen wij alle mogelijkheden aanwenden om uw debiteur onder druk te zetten. Welke stappen we nemen bij de gerechtelijke incasso en hoe we ons opstellen, bepalen we in goed overleg met u. Eén ding is zeker: de vordering van uw incasso is bij ons in goede handen.

Lees ook: Klant betaalt factuur niet? Zo lost u dat op

Incassocheck

U kunt de vordering van uw incasso snel en eenvoudig aan ons doorgeven: met onze incassocheck. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de incasso door te nemen. Samen stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw factuur netjes betaald wordt. Naar de incassocheck »

Workshop: Voorkom wanbetalers!

Hoe voorkomt u als ondernemer wanbetalers? Dit begint bij uzelf. Als ondernemer moet u er voor zorgen dat u juridisch geen fouten heeft gemaakt in het proces van opdracht tot levering. Op dinsdag 17 januari 2019 organiseren wij hierover een lunchbijeenkomst. Inschrijven kan hier.

Whitepaper: Klant betaalt niet? Resultaat met beslaglegging!

Heeft u klanten die weigeren te betalen? Download hier ons whitepaper ‘Klant betaalt niet? Resultaat met beslaglegging!‘.

Download whitepaper