Over Van Zandvoort Legal

Ondernemen draait om vooruitkijken: anticiperen, creatief zijn, daadkracht tonen. De markt is immers voortdurend in beweging, net als jouw klanten. Het laatste waar je dus op zit te wachten, zijn juridische problemen: de rem op elke ontwikkeling. Bij Van Zandvoort Legal begrijpen we dat als geen ander.

Daarom werken we vanuit onze kernwaarden zodat we ondernemers maximaal kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van hun business / onderneming.

Helder

We spreken duidelijke taal, geven heldere adviezen en treden adequaat op. Dat zie je ook terug in onze onze tarieven en abonnementen. Zelfs een all-in abonnement met zeer complete dekking behoort tot de mogelijkheden. Zodat je als ondernemer precies weet waar je aan toe bent.

Persoonlijk

We zijn betrokken bij jou als ondernemer en je bedrijf. Daarom hebben we regelmatig contact en weten we wat er speelt. Door de korte lijnen voelen en zijn we jouw (huis)advocaat, juridisch adviseur en sparring partner

Praktisch

Met duidelijke adviezen en een pragmatische aanpak lossen we acute problemen op. Door onze eerste lijns (of telefonische) helpdesk ben je ook verzekerd van preventief advies. En heeft het haast? Dat begrijpen we. We gaan snel voor je aan de slag.

Onze abonnementen

De zekerheid van een vaste partner voor lage kosten

Onbeperkt eerste lijns advies
Eigen huisadvocaat / juridisch partner
Online HR portaal 24/7
Korting op uurtarief

Meer info over onze abonnementen Lees verder