Loe van Erp2021-01-04T08:49:17+01:00

Loe van Erp

Juridisch Adviseur

“Geen moeilijkheden maar mogelijkheden”

Loe van Erp is geboren in Tilburg en getogen in Oss. Na zijn studie lerarenopleiding Nederlands en Engels volgde hij nog de studie Nederlands Recht aan Tilburg University. Vervolgens trad hij als advocaat in dienst op het advocatenkantoor van zijn vader wat hij later heeft overgenomen. En hij volgde nog een specialisatie opleiding ICT- recht. Het bereiken van de juiste balans gebeurt op basis van vertrouwen. Dit is de manier waarop Loe graag wil werken. Hij is erg betrokken bij de lokale Osse gemeenschap en je komt hem tegen in diverse netwerken. Ook kunnen enkele maatschappelijke organisaties een beroep op hem doen. In zijn vrije tijd zwemt hij graag (waterpolo) en houdt hij zich bezig met politiek.

Bundeling krachten

van zandvoort en van erp

Van Zandvoort Legal heeft per 1 september 2018 de advocaten praktijk van Loe van Van Erp geintegreerd in de eigen onderneming. Alle relaties van Loe van Erp worden voortaan vanuit de gezamenlijke praktijk bediend. Bennie van Zandvoort en Loe van Erp zien hierin een duidelijke meerwaarde. Beiden kantoren richten hun dienstverlening sterk op het MKB en voelen zich buitengewoon thuis tussen de ondernemers in dit segment. Op deze wijze kan dit ook voor de toekomst gewaarborgd worden.

Relaties van Loe kunnen hem op het kantoor bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur op telefoonnummer 0412-649109. Zijn e-mail adres is lvanerp@zandvoort-legal.nl

Lees hier het persbericht over deze samenwerking.

LOE VAN ERP

Laatste nieuws

Bekijk meer

Praktische tips, speciaal
voor MKB-ondernemers!