nicole van den daal“i’m back, maar nu als moeder”

Vrijdag 30 november was mijn laatste werkdag voordat mijn zwangerschapsverlof zou beginnen.

16 weken lang niet werken en nog 4 weken lang wachten totdat ons zoontje zou komen. Max dacht daar anders over en werd tijdens mijn eerste week verlof al geboren. Ik heb 15 weken lang 24/7 van hem kunnen genieten en mijn verlof is voorbij gevlogen.

Toen was het ineens zover, mijn eerste werkdag als moeder kwam in zicht. Hier keek ik echt naar uit, even niet moederen, niet met luiers en voedingen bezig zijn.

Maandag 25 maart was het dan zover, hoe erg ik hier ook naar uit keek… ik vond het toch emotioneel om mijn verlofperiode af te sluiten en ik was erg nerveus. Op het moment dat ik kantoor binnen liep, vielen alle emoties van mijn schouders af. Het was alsof ik nooit weg was geweest. De dagen vliegen voorbij en op het moment dat ik thuis kom ligt een lachende Max op mij te wachten. Heerlijk om weer terug te zijn! Weer contact te hebben met onze klanten, hun enthousiasme en belangstelling. De gezelligheid op kantoor met klanten en collega’s heb ik ook gemist. En de gesprekken hier verschillen toch wel met de baby-gesprekken thuis met Max.

Werken in combinatie met nachtvoedingen en trubbelige nachten zal soms best pittig zijn, maar ik zou mijn werk voor geen goud willen missen. Dan maar een extra kop koffie!

Ik ben blij om weer terug te zijn en als je/ u contact opneemt met ons kantoor, dan krijg je/ u  mij op de maandag, dinsdag en woensdag aan de lijn, gezellig!

Tot snel aan de telefoon!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Bekijk hoe we werken

Deel dit verhaal, kies je kanaal!