Lieve klanten, lieve relaties en lieve collega’s,

Wat ben ik hier toch ongelofelijk slecht in. Afscheid nemen is ab-so-luut niet mijn sterkste kant, maar het is tijd. Ik ga afscheid nemen! Na meer dan acht jaar ga ik Van Zandvoort Legal verlaten. Ik wil alle klanten en relaties bedanken voor alle leuke momenten en gesprekken.

Het is tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 13 september aanstaande start ik als management assistent bij het Gerechtshof in Den Bosch op de afdeling strafrecht. Hopelijk kom ik daar op die afdeling geen bekende gezichten tegen ;-). Ik vind het spannend om deze stap na 8 jaar te zetten, maar ik kijk er enorm naar uit. Een nieuwe uitdaging waar ik hopelijk weer veel mag leren.

Ik heb bij Van Zandvoort Legal gewerkt met de liefste en leukste collega’s, die ik zelfs in mijn vrije tijd nog wilde zien. Wat hebben we een hoop samen meegemaakt, haha. De details zal ik iedereen besparen. Maar ik ga mijn collega’s enorm missen! Bedankt voor alle mooie kansen en de fijne tijd, ik zal het niet snel vergeten.

Woensdag 8 september aanstaande is mijn laatste werkdag bij Van Zandvoort Legal. Hopelijk zien / spreken we elkaar nog!

Houdoe en bedankt,

Nicole

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Bekijk hoe we werken

Deel dit verhaal, kies je kanaal!