Nieuws

Voorstellen Lonne van den Broek

Mijn naam is Lonne van den Broek en ik ben student stagiair bij Zandvoort Legal. Ik ben 21 jaar en zit in mijn laatste bachelor jaar van de opleiding rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Volgend jaar hoop ik te starten met de master Burgerlijk recht.

Ik woon al heel mijn leven in Nistelrode samen met mijn ouders, jongere zus en een hondje. Naast mijn studie doe ik vrijwilligerswerk bij de Rechtswinkel Bernheze en ben ik vaak te vinden bij Van Tilburg, zowel om te werken als om te winkelen. Mijn andere grote passie is dansen. Hiphop, streetdance, moderne dans, jazz, urban: mij maak je met alle stijlen blij. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriend, vriendinnen en nichtjes. Bijvoorbeeld een terrasje pakken, uiteten of gezellig een avond op stap.

Op de middelbare school was ik er al zeker van dat ik later advocaat wilde worden. Tijdens mijn studie werd al snel bevestigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Ik vind het leuk om juridische vraagstukken tot op de bodem uit te zoeken en oplossingen te bedenken voor juridische problemen. De afwisseling tussen vraagstukken uitzoeken op kantoor en daarnaast contact met cliënten spreekt mij erg aan. Het recht blijft je uitdagen en dat maakt het zo interessant.  Wellicht ontmoet ik jou binnenkort!

 

 

zet die eerste stap

Toe aan een rechterhand?

Graag plannen we een afspraak om te kijken welke SamenwerkingsVorm past.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van juridische ontwikkelingen voor ondernemend Nederland.

Laatste nieuws