Onze werkwijze

Onze werkwijze

De rechterhand voor ondernemend Nederland

Jij wilt doen waar jij goed in bent en waar jij energie van krijgt? Als collega ondernemers begrijpen we dat als geen ander. Wij zorgen ervoor dat jouw juridische en HR-gerelateerde zaken proactief goed geregeld zijn én dat je weet wie je kunt bellen bij een acuut probleem. Een rechterhand geeft jou de tijd en de rust om met volle focus te ondernemen.

Onze SamenwerkingsVormen 

Welke vorm van samenwerken aansluit bij de fase van jouw onderneming bepaal je zelf. Eén zekerheid heb je, in elke vorm gaat Zandvoort Legal voor het maximaal haalbare.

De Open Vorm

Wil je geen verplichtingen vooraf én geen verplichtingen achteraf, dan is dit de vorm die bij jou past. We werken samen aan een duidelijk afgebakende opdracht. Dat kan een relatief eenvoudig juridisch advies zijn, maar ook een complexe procedure.

De Open Vorm

Je krijgt de volle sterkte van ons kantoor en in dit geval werken we met een vaststaand uurtarief  en/of maken een duidelijke projectprijsafspraak.

Aanvragen
De LAT Vorm

(tot 20% voordeliger)

Je vindt het een fijne gedachte dat je (zonder je voor te hoeven stellen) terecht kunt bij een partij die jouw juridische situatie al kent. Voor deze ondernemers bieden we ‘uren op afroep’ (10uur waarvan we er 9 in rekening brengen). Je hoeft maar te bellen en we gaan weer ‘aan’.

De LAT Vorm

Naast 10% korting op ons uurtarief en de zekerheid dat je altijd iemand kunt bellen, werkt deze samenwerkingsvorm tot 10% efficiënter omdat we elkaar steeds beter leren kennen. 

Aanvragen
De Vaste Vorm

(al snel 30% voordeliger)

Je weet wat je wilt en bent klaar om je onderneming verder uit te bouwen. Uiteraard juridisch goed gefundeerd. Dit is de samenwerkingsvorm die Zandvoort Legal ambieert, want juist in deze vorm kunnen wij als rechterhand reactief én proactief van meerwaarde zijn.

De Vaste Vorm

Voor deze vaste vorm werken we met een vast bedrag per maand (vanaf 400 euro per maand). In de voorbereiding stemmen we wensen en mogelijkheden (ook vaste ondersteuning op locatie behoort tot de mogelijkheden) op elkaar af en bepalen we het maandbedrag en looptijd. Over de gehele looptijd realiseren we  al snel 30% voordeel (15% uit besparing op uurtarief en 15% uit besparing op uren). 

Aanvragen

zet die eerste stap

Toe aan een rechterhand?

Graag plannen we een afspraak om te kijken welke SamenwerkingsVorm past.

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van juridische ontwikkelingen voor ondernemend Nederland.

Maak kennis met:

Eva King

Advocaat

“JE KUNT ALLEEN TIJD VERSPILLEN, ALS JE VERGEET ERVAN TE GENIETEN.”