Advocatenkantoor voor Noordoost-Brabant. Met name Oss, Uden, Veghel, Den Bosch en Bernheze. Maar ook opdrachtgevers in de rest van het land weten ons te vinden

Over Van Zandvoort Legal

Ondernemen draait om vooruitkijken: anticiperen, creatief zijn, daadkracht tonen. De markt is immers voortdurend in beweging, net als jouw klanten. Het laatste waar je dus op zit te wachten, zijn juridische problemen: de rem op elke ontwikkeling. Bij Van Zandvoort Legal begrijpen we dat als geen ander.

“Boven alles zijn we ondernemer”

Waarom Van Zandvoort Legal?
We zijn jouw advocaat, juridisch adviseur, business coach en mediator. We hebben een uitgebreid track record in juridische zaken en zullen onze toga nooit verloochenen. Dáár ligt immers onze basis. Maar boven alles zijn we ondernemer. Zo voelen we ons, zo denken we, zo handelen we. En dat merk je.

Je wilt verder, het liefst zo snel mogelijk

Hoe we werken
Duidelijke taalWe spreken duidelijke taal, geven heldere adviezen en treden adequaat op. Je wilt immers verder, het liefst zo snel mogelijk. Word je geconfronteerd met een acuut juridisch probleem? Dan pakken we dat daadkrachtig op. Maar nog liever kijken we hoe we problemen kunnen voorkómen. Dat bespaart jou namelijk veel tijd, geld en energie.

Advocaat, curator, mediator, business coach

Wat we doen
We behandelen alle juridische zaken waar jij als ondernemer mee te maken krijgt. Dat kan zijn binnen de traditionele aandachtsgebieden, maar ook daarbuiten. Zo coachen we ondernemers en zijn we experts op het gebied van mediation. De beste oplossing voor een juridisch probleem is immers het voorkómen ervan.

Huisadvocaat van het Osse bedrijfsleven

Als huisadvocaat van het Osse bedrijfsleven zijn we nauw betrokken bij de belangen van de Osse ondernemers.
Zo zitten we in het bestuur van ondernemersvereniging TIBO en zijn we als business coach nauw betrokken bij Starters Succes Oss.

tibo-logo sso-logo

Juridisch Partner Abonnement

De zekerheid van volledige juridische dienstverlening

1 Onbeperkt advies en begeleiding
2 Juridisch fundament
3 Eigen huisadvocaat
4 Gratis incassoservice

Gratis proefabonnement Lees verder