Ondernemingen zijn bezig met het blussen van branden, organiseren het werk zodanig dat de continuïteit zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. Anderen hebben moeten sluiten en zijn afhankelijk van de regelingen die de overheid in het leven heeft geroepen.

Vragen

We ontvangen op dit moment veel vragen over personeel, financieringen, betalingsverplichtingen, overmacht, annulering van orders en over de AVG.

Onze advocaten houden de informatie van de rijksoverheid over de financiële regelingen natuurlijk zo goed mogelijk bij. We bloggen daarover en staan voor hulp en advies klaar voor onze doelgroep; MKB ondernemingen, organisaties en ZZPérs.

Houd daarom ons blog en nieuwsbrieven in de gaten de komende tijd.

Advocaat voor ondernemers

Als advocaat voor ondernemers zijn we ook in deze tijd onmisbaar voor veel MKB bedrijven.

We kunnen je een basis bieden om op terug te vallen en in geval van twijfel niet alleen uitkomst maar ook soms rust bieden. Duidelijkheid bieden over een bepaalde situatie of conflict is nu het allerbelangrijkste. Waardoor je als ondernemer verdere stappen kunt ondernemen. Al zijn die stappen nog zo moeilijk.

En wees niet bang om voor advies bij ons aan te kloppen. We gaan echt niet meteen de tijd in rekening brengen!

Ik wens jou, je familie en je collega’s veel gezondheid, saamhorigheid, liefde en verbinding toe. En voor je onderneming, alle succes in deze heftige tijd.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Bekijk hoe we werken

Deel dit verhaal, kies je kanaal!