Wat klanten over ons zeggen. Klanten waar we trots op zijn.

GERRY VAN GAANS

Office Manager Interflon Holland BV

“Interflon Holland is een snelgroeiend dynamisch bedrijf, hierdoor moet er continue rekening worden gehouden met verandering op het gebied van juridisch advies. Het is voor ons dan ook zeer prettig gebruik te kunnen maken van de Juridische kennis bij Van Zandvoort Legal, zo kunnen wij ons blijven focussen op het ondernemen.”

YVONNE ALTHUIZEN

Directeur Interzorg Thuiszorg

“Voor ons zijn twee groepen immens belangrijk: onze zorgvragers en onze zorgverleners. Wij willen ons focussen op deze groepen om zo de allerbeste zorg te kunnen bieden. Dan is het heel erg fijn om op een aantal gebieden ontzorgt te worden. Een belangrijk gebied is juridische bijstand. Daar willen we helemaal niet mee bezig hoeven zijn en dat hoeft ook niet omdat VZL ons op een laagdrempelige en informele wijze bijstaat en dat is voor ons een hele zorg minder.”

WILL SPOOR

Managing Director EuroPAC Alarmcentrale

“Als ondernemer ben je naast werkgever een luisterend oor voor klanten, medewerkers en leverancier maar helaas zijn er wel eens zaken waarbij juridische ondersteuning noodzakelijk is. Om dit noodzakelijk kwaad onder controle te kunnen houden hebben wij een samenwerking gesloten met VZL, zodat we weten waaraan we toe zijn.”

JOHN SLAATS

Directeur FÖRCH Nederland BV

“FÖRCH Nederland BV is een toeleverancier in automotive, bouw en industrie en is in 2014 door Van Zandvoort Legal juridisch onder de loep genomen. Sindsdien beschikken we dankzij het Juridisch Partner Abonnement (JPA) over een vraagbaak waar we met al onze juridische vragen terecht kunnen en, minstens zo belangrijk, die ons bedrijf van a tot z kent. Daarom kunnen ze ons van gericht en waardevol advies voorzien in onze groeiende onderneming”.

MARIAN WAGEMAKERS

Directeur bij Dalco Food

“Een relatie bouw je niet in één dag. Van Zandvoort Legal groeit met onze organisatie mee en dat is wel zo fijn. Het prettige van het abonnement voor ons is dat we ons vrij voelen om vragen te stellen en om advies te vragen. Zonder dat je meteen over een rekening hoeft na te denken. Dat maakt dat je dus eerder advies vraagt en van tevoren inzicht krijgt”.

JOHN BROEDERS

Director bij Schilder^sCOOL

Schilder^sCOOL acteert in een snel veranderende wereld , waarin arbeidsvoorwaarden en wet en regelgeving snel veranderen. Het is voor ons van belang een partner te hebben die ons op arbeidsrechtelijk en juridisch vlak ondersteunt en informeert. Van Zandvoort is onze helpdesk die ons met raad en daad bijstaat. Dit voor meerdere vestigingen van Schilder^sCOOL en STUC werk en leren. Zodat wij ons kunnen richten op onze core business, nl. het opleiden van jonge mensen tot vaklieden in de schilder-, onderhoud- en afbouwbranche.

MARK VAN DE CAMP

Managing Director bij QRS Healthcare

“In een groeiende onderneming heb je steeds meer juridische vraagstukken op het gebied van personeel, leveranciers, contracten, incasso’s en door de complexe wetgeving is het onmogelijk om dit als ondernemer allemaal bij te houden. Daarom werken we samen met VZL.”

JOEP HEKERMAN

Finance manager van Heywood Vloeren

“Door de jaren lange samenwerking met VZL voelt het of we een eigen juridische afdeling hebben”

LAURENS METTERNICH

CEO Spectro B.V.

” Kwantificeren is lastig, maar soms staan er tonnen op het spel. Of meer. De preventieve aanpak van Van Zandvoort bespaart ons dan ook enorm op jaarbasis. Bijna alle problemen lossen we immers aan de voorkant op. Maar een enkele keer procederen ze voor ons. En hoewel zoiets nooit bevredigend is, zijn we altijd tevreden met de uitkomst. Wat het juridische vraagstuk ook is: ze staan voor ons klaar en lossen het op. Dat is lekker werken”.

 

Onze abonnementen

De zekerheid van een vaste partner voor lage kosten

Onbeperkt eerste lijns advies
Eigen huisadvocaat / juridisch partner
Online HR portaal 24/7
Korting op uurtarief 

Meer info over onze abonnementen Lees verder