Onze specialisaties

Onze specialisaties

Specialisten (=werkwoord)

Zandvoort Legal werkt graag voor ondernemend Nederland. Om voor hen de specialist te zijn én te blijven is zij voortdurend aan het werk, in opleiding en volgt zij de ontwikkeling.

Onze rechtsgebieden

Ondernemingsrecht & contractrecht

Van het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten en koopovereenkomsten tot advisering bij bedrijfsopvolging: wij zijn jouw advocaat op het gebied van ondernemingsrecht en contractenrecht.

Lees meer >

Arbeidsrecht & ontslagrecht

Het arbeidsrecht en ontslagrecht is dynamisch. Iedere paar jaar veranderen de regels. Maar als ondernemer wil je zo effectief mogelijk zakendoen.

Lees meer >

Insolventierecht & herstructurering

Je moet er uiteraard niet aan denken: met je bedrijf in zwaar weer terechtkomen of zelfs failliet gaan. Toch kan het elke ondernemer overkomen. Weet dat wij dan voor je klaarstaan.

Lees meer >

Huurrecht

Bij de (ver)huur van woningen of bedrijfsruimtes staan de belangen van de huurder en verhuurder staan vaak tegenover elkaar. Onze specialisten staan aan uw kant.

Lees meer >

ICT & Privacy

Het ICT recht blijft zich ontwikkelen, net als de ICT zelf. Deze ontwikkelingen gaan gepaard met juridische vraagstukken. Duidelijke contracten zijn dan van cruciaal belang. Team Zandvoort Legal adviseert je graag, het liefst preventief, zodat je overeenkomsten volledig aansluiten bij jouw onderneming.

Lees meer >

Incasso

In tegenstelling tot deurwaarders en incassobureaus kunnen wij alle mogelijkheden aanwenden om jouw debiteur onder druk te zetten. Welke stappen we nemen bij de gerechtelijke incasso en hoe we ons opstellen, bepalen we in goed overleg met jou. Eén ding is zeker: de vordering van jouw incasso is bij ons in goede handen.

Lees meer >

Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheidsrecht gaat over schadegevallen en schadeclaims. Of je nu een leverancier aansprakelijk wilt stellen, of zelf aansprakelijk wordt gesteld, het zijn veelal complexe vraagstukken waarbij de kosten snel op kunnen lopen. Dit vraagt om professioneel advies van jouw rechterhand.

Lees meer >

Bedrijfsovername & fusie

Een overname en/of fusie start veelal met een wederzijdse klik. Het goede gevoel vormt de basis voor een constructief vervolg. Ervaring leert echter dat dit het moment is om een professional in te schakelen. Jouw rechterhand bespaart uiteindelijk veel tijd, geld en energie.

Lees meer >

Maak kennis met:

Elke Lucius

Advocaat arbeidsrecht

“NO GRIP, NO GLORY. EFFECTIEF EN EFFICIËNT GEZAMENLIJK DOELEN BEHALEN!”