VZL_Specialisaties_vzl-8735-LR-v2

Specialisatie

Huurrecht en Vastgoedrecht

Bij de (ver)huur van woningen of bedrijfsruimtes staan de belangen van de huurder en verhuurder vaak tegenover elkaar. Onze specialisten staan aan jouw kant.

Het huurrecht vraagt om professioneel advies

Of je nu huurt of verhuurt, jouw rechterhand staat aan jouw kant. Hierbij is goed te weten dat de wet de beschermingsrechten van de huurder beschrijft. Als huurder kun je je hierop vrijwel altijd beroepen en als verhuurder dien je hiermee rekening te houden. Onze specialisten adviseren graag proactief bij het sluiten van een huurcontract, dit kan veel tijd, geld en energie besparen. Iets wat overigens in het belang van beide partijen is. Mocht het toch tot een geschil komen, dan spreken wij als rechterhand jouw huurder aan op zijn verplichtingen/ dan wijzen we jouw verhuurder op jouw rechten als huurder.

Vastgoed geregeld

Zandvoort Legal heeft ruime ervaring op het gebied van vastgoedrecht. Ook in dit geval adviseren we bij voorkeur proactief. Door de zaken op voorhand goed te regelen voorkomt jouw rechterhand veel problemen. Mocht er toch een geschil ontstaan tijdens de (ver)bouw, met je VVE of (ver)huurder, of tijdens de koop of verkoop, dan staan wij voor je klaar met raad en daad. 

Onze vastgoedspecialisten adviseren op de volgende gebieden:

  • Huurbescherming
  • Huurovereenkomsten
  • Incasso
  • Ontruiming
  • Overlast
  • Renovatie
  • Woongenot
Meer weten?

Wil je eens sparren met onze huur- en vastgoedspecialist, neem dan direct contact op via onderstaande button.

Kies de SamenwerkingsVorm die bij jou past.

Welke vorm van samenwerken aansluit bij de fase van jouw onderneming bepaal je zelf. Eén zekerheid heb je, in alle vorm gaat Zandvoort Legal voor het maximaal haalbare.

De LAT Vorm

(tot 20% voordeliger)

De Vaste Vorm

(al snel 30% voordeliger)