P E R S B E R I C H T

Gerenommeerde Osse advocatenkantoren bundelen de krachten

Van Zandvoort Legal neemt advocatenkantoor Loe van Erp over

Twee gerenommeerde Osse advocatenkantoren bundelen hun krachten. Vanaf 1 september integreert Van Zandvoort Legal de advocatenpraktijk van Loe van Erp in de eigen onderneming. Daarmee houdt Van Erp Advocaten op te bestaan, en maakt advocaat Loe van Erp de overstap naar Van Zandvoort Legal.

“Met zijn ruime MKB-ervaring en brede regionale netwerk is Loe een grote aanwinst voor ons kantoor”, stelt Bennie van Zandvoort, eigenaar van Van Zandvoort Legal. “Hij beschikt over een sterke positie in de zakelijke markt, kent de regio als zijn broekzak en heeft veel gevoel bij het ondernemerschap. Met zijn aanstelling bieden we onze klanten nog meer kennis, expertise én capaciteit.”

Thuis in het MKB

Ook Van Erp is blij met de krachtenbundeling: “Al sinds de oprichting is ons kantoor nauw betrokken bij het midden- en kleinbedrijf. Niet alleen is onze dienstverlening sterk op het MKB gericht, ook voelen we ons buitengewoon thuis tussen de ondernemers in dit segment. Om dat ook voor de toekomst te waarborgen, hebben we besloten om mijn advocatenkantoor te integreren in Van Zandvoort Legal.” De drie andere advocaten van Van Erp Advocaten zetten hun praktijk elders voort.

Supersterk team

Van Zandvoort heeft daarnaast nog meer goed nieuws: “Onze jurist Elke Lucius wordt op 24 augustus beëdigd tot advocaat. Vanaf september vormen we dus een supersterk team van vier advocaten, een managementassistente en een juridisch secretaresse. Daarmee hebben we alles in huis om de MKB’er nóg beter te bedienen.”

Advocaat Gerdien van Abeelen–Dekker verlaat Van Zandvoort Legal. Zij heeft haar liefde gevonden in West-Brabant en gaat daar haar geluk beproeven.