Ja… werkgever,  daarom!

Heel simpel, het contact met onze klanten en mijn collega’s!

Uiteraard vind ik mijn werkzaamheden ook leuk om te doen, maar één van de hoofdredenen is echt het contact met onze klanten. Omdat ons kantoor onder andere werkt met abonnementen (Juridisch Partner Abonnement / Service ) en een preventieve werkwijze heeft, is het voor onze klanten laagdrempelig om ons kantoor te bellen of om even langs te komen. Dat is de reden dat ik regelmatig dezelfde mensen aan de telefoon heb of binnen zie komen. Zo wordt het contact ook een stukje persoonlijker.

En dan nu een ode aan mijn collega’s, zonder zoetsappig te willen zijn uiteraard. Mijn collega’s zijn de gezelligste en leukste (advocaten) van Oss! Natuurlijk hebben zij ook veel kennis van zaken en staat professionaliteit voorop.  Maar dat ze gezellig zijn is wel leuk meegenomen. Daarom weet ik zeker dat wij met ons team waardevol voor onze klanten zijn.

Mocht u juridisch advies nodig hebben of dreigt de situatie binnen uw bedrijf uit de hand te lopen? Neem gerust contact met ons op. De kans is groot dat wij iets voor u kunnen betekenen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Neem contact met ons op
Bekijk hoe we werken

Deel dit verhaal, kies je kanaal!