Heb jij het voorkomen

om te voorkomen

dat het voor komt?

Ben je ondernemend en heb je een ‘voorkomen is beter dan bewezen’-mentaliteit? Ben je overtuigd dat preventieve advocatuur onze MKB-klanten duurzaam vooruithelpt? En ben je een teamspeler die niet bang is om het anders te doen? Dan zoeken we jou!

Kom ons versterken!

Wij zoeken een

Adviserende Advocaat m/v

Arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractrecht

De adviserende advocaat

Bij advocatenkantoor Van Zandvoort Legal in Oss doen we de dingen vaak net even anders. Gemoedelijk, professioneel en vooral samen met elkaar en ondernemers. Conflicten smoren we het liefst in de kiem nog voordat ze ontstaan. Als ervaren professional kun je bij ons dan ook rekenen op een baan met veel juridische diepgang en een stevige adviserende rol op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractrecht.

Word jij onze nieuwe collega?

Als advocaat/ jurist werk je voor ondernemers: je richt je op alle vraagstukken en rechtsgebieden waar zij mee te maken krijgen. Je bent hun vertrouwenspersoon en staat ze met raad en daad bij.

Omdat we met abonnementen werken, raak je al in een vroeg stadium bij de juridische vraagstukken van de ondernemer betrokken. Je werk is dan ook grotendeels adviserend en gericht op het voorkomen van conflicten. Moet er toch geprocedeerd worden? Dan stel jij zelfstandig processtukken op en sta je je mannetje tijdens de zaak. Juristen en advocaat stagiaires begeleiden we natuurlijk hierbij.

Jouw klanten komen uit diverse branches, hoofdzakelijk binnen het mkb, maar je werkt ook voor enkele grotere ondernemingen. Hoewel de nadruk in jouw functie ligt op juridisch-inhoudelijke advisering, krijg je ook veel ruimte om jouw kennis te delen. Bijvoorbeeld door blogs en whitepapers te schrijven en workshops te geven.

Jij vervangt een van onze meest ervaren advocaten. Daarom vinden we het belangrijk dat je ruime* ervaring meebrengt als advocaat, advocaat stagiaire of jurist binnen het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en/of civiel recht. En verder:

  • Spreek je de taal van de ondernemer, waar soms ook een woordje Engels bij hoort.
  • Ben je het gewend om veel verantwoordelijkheid te dragen en de kar te trekken.
  • Combineer je juridische diepgang met een sociale en ondernemende spirit.

* Met ‘ruime’, bedoelen we minstens drie jaar. Heb je minder jaar ervaring in de advocatuur, maar kun je dat compenseren met juridische ervaring in de gevraagde rechtsgebieden? Dan nodigen we je ook uit om te reageren.

Van Zandvoort Legal (VZL) is een advocatenkantoor in Oss. Tegenover het centraal station vind je ons prachtige monumentale kantoorpand. We zijn no-nonsense, werken resultaatgericht, kennen een open en eerlijke kantoorsfeer en zijn zeer betrokken bij onze omgeving.

Wat ons vooral ‘anders’ maakt, is onze aanpak: we werken veel met abonnementen. Voor ons en onze klanten is dat dé manier om optimaal samen te werken. We gaan zoveel mogelijk preventief te werk en hanteren een proactieve aanpak. Geen uren harken dus, maar vanuit betrokkenheid de klant ontzorgen. VZL staat voor vernieuwing en kent een volledig digitale werkwijze.

Meer weten over ons kantoor en je toekomstige collega’s? Kijk eens rond op onze website.

We gaan voor een duurzaam dienstverband en dat betekent dat we de tijd zullen nemen om de wensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Maar hier kun je in ieder geval op rekenen:

  • Een spilfunctie binnen een klein, commercieel en professioneel werkend kantoor.
  • Een goede work-life balance. Je krijgt 24 vakantiedagen, overwerken komt niet vaak voor en het is in overleg mogelijk om flexibel met je werktijden om te gaan.
  • Een marktconform salaris tussen de € 3.000,- en € 6.000,- bruto per maand met prima arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding en een maandelijkse pensioenbijdrage.
  • Aandacht voor jouw verdere ontwikkeling. Begeleiding en coaching door een ervaren advocaat. En zo is het volgen van een specialisatieopleiding zeker bespreekbaar als je hebt bewezen een vaste waarde voor ons kantoor te zijn.

En houd vooral voor ogen: we doen het hier vaak net even anders en bieden jou daar ook de ruimte voor.

Interesse?

Mail of bel naar managementassistent Miriam van der Sanden, via mvandersanden@zandvoort-legal.nl. Als wij een match zien, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. Uiteraard behandelen we je reactie vrijblijvend en vertrouwelijk. De vacature sluit zodra wij onze nieuwe collega gevonden hebben, dus reageer zo snel mogelijk.

Nog vragen over de functie?

Stel ze aan Bennie van Zandvoort, de eigenaar van ons kantoor. Bennie is bereikbaar via 0412 – 64 91 09.

Solliciteer direct