Workshops voor ondernemingen en organisaties

Workshop over de impact van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) voor jou als werkgever. In 2 uur vertellen we je alles wat je als werkgever moet weten!

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), het speelt al een poos. Wat houdt deze wet in en wat gaat dat voor jouw onderneming betekenen per 1 januari 2020? Om jou zo goed mogelijk voor te bereiden op de wijzigingen die de WAB met zich meebrengt organiseren wij een aantal workshops.

De volgende vragen zullen aan bod komen:

– Hoeveel contracten mag ik per 1 januari 2020 sluiten voordat het een vast contract wordt?
– Is er sprake van overgangsrecht?
– Welke financiële gevolgen brengt deze wet met zich mee? Denk hierbij aan WW-premies en de wijzigingen in de berekening van de transitievergoeding
– Is het voor jouw onderneming voordeliger om te wachten tot en met volgend jaar om een werknemer te ontslaan?
– Welke gevolgen heeft deze wet voor oproepcontracten?

Wij zullen onder andere aan bod laten komen dat je als werkgever niet meer een dag van tevoren aan de werknemer kenbaar kunt maken dat de werknemer niet hoeft te komen werken en hoe je hier als werkgever mee om moet gaan.

– Hoe zit het met de payrollregels?
– Kun je per 1 januari 2020 gemakkelijker een werknemer ontslaan? Hierbij zal de cumulatiegrond aan bod komen.

Naast de WAB zullen we ook andere arbeidsrechtelijke actualiteiten aan bod laten komen. Denk hierbij aan de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA). Hoe staat het hier nu mee? Wat kun je verwachten? Wat is de stand van zaken voor ZZPérs?

Wil je voorbereid 2020 ingaan, meld je aan en kom naar onze ontbijt- en/of lunchsessie op:

  • dinsdag 8 oktober 12.00 uur (VOL)
  • donderdag 31 oktober 08.00 uur (VOL)

⇢ Of meld je aan voor onze speciale horeca sessie op dinsdag 29 oktober om 09.00 uur.

Geïnteresseerd?

Je kunt je hieronder inschrijven. De workshop vindt plaats op ons kantoor aan de Bram van den Berghstraat 22 te Oss en  broodjes en koffie / thee staan voor je klaar! Er is slechts plaats voor 10 personen per sessie.

Bevestig ook dat je ons VZL Legal blog wilt blijven volgen met aankondiging van nieuwe workshops, whitepapers en tips en tricks voor ondernemingen. Schrijf je nu in!

Inschrijven kan hier:

Door het vele aantal aanmeldingen zitten de meeste data al vol. We hebben daarom de optie “wachtlijst” toegevoegd bij de vraag waar je een datum moet selecteren. Indien veel mensen zich op de wachtlijst zetten, zullen we een zoeken naar een extra datum.

Juridisch Partner Abonnement

De zekerheid van volledige juridische dienstverlening

1 Onbeperkt advies en begeleiding
2 Juridisch fundament
3 Eigen huisadvocaat
4 Gratis incassoservice

Gratis proefabonnement Lees verder