Ons kantoor organiseert dit voorjaar de volgende workshops:

Workshops voor ondernemingen en organisaties

Disfunctioneren & Ontslag anno 2022!

Het coronavirus heeft grote invloed op jouw medewerkers, jouw personeelsbeleid en de financiële situatie voor jouw organisatie. Sommige sectoren hebben extreem te lijden onder de crisis. Voor andere bedrijven gaat alles gewoon door of bedrijven draaien juist topmaanden. Dit roept vragen op. Vragen op het gebied van het arbeidsrecht. Onze advocaten Elke Lucius en Eva King willen onze relaties daarom graag informeren en bijpraten. Wegens succes organiseren wij op  dinsdag 26 april voor de vijfde maal de workshop over disfunctioneren en ontslag.

Aanmelden

De zieke werknemer!

Zieke werknemers? Iedere werkgever heeft er sinds de coronacrisis bijna dagelijks mee te maken. Ook wij merken dit door de veelheid aan vragen omtrent zieke werknemers.

Daarom organiseert ons kantoor deze kennissessie. Tijdens deze kennissessie praten wij jou bij hoe je adequaat kunt handelen en op welke risico’s je voorbereid dient te zijn. Zo dien je onder andere bedacht te zijn op de arbodienst die je inschakelt.

Een veelheid aan vragen zullen wij tijdens deze workshop behandelen. Ook is er ruimte om vragen te stellen. Meld je daarom snel aan voor de ontbijtbijeenkomst op donderdag 14 april van 08.00 – 10.00 uur. Er is slechts plaats voor 10 personen.

Aanmelden

Spelenderwijs aan de slag met generaties op de werkvloer

Twee generaties leggen uit! Binnenkort organiseert ons kantoor samen met Marieke Borkus, interim manager en coach, een workshop over het belang van generatiemanagement op de werkvloer. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@zandvoort-legal.nl en we nemen contact met je op zodra de datum van deze workshop bekend is.

Je hebt behoefte aan meer informatie?

Zou je over een bepaald onderwerp meer willen weten? Heb je in je bedrijf met een team behoefte aan juridisch advies over een specifiek onderwerp? Dan kunnen we hiervoor wellicht een workshop op maat maken. Laat het ons gerust even weten via info@zandvoort-legal.nl 

Onze abonnementen

De zekerheid van een vaste partner voor lage kosten

Onbeperkt eerste lijns advies
Eigen huisadvocaat / juridisch partner
Online HR portaal 24/7
Korting op uurtarief 

Meer info over onze abonnementen Lees verder