Ons kantoor organiseert dit najaar de volgende workshops:

Workshops voor ondernemingen en organisaties

De impact van het arbeidsrecht  in deze corona tijd voor jou als werkgever.

Deze actuele online workshop is op verzoek te organiseren voor jouw onderneming(en) en/of een netwerk-ondernemers club. Mail met info@zandvoort-legal.nl voor meer informatie.

Spelenderwijs aan de slag met generaties op de werkvloer

Twee generaties leggen uit! Binnenkort organiseert ons kantoor samen met Marieke Borkus, interim manager en coach, een workshop over het belang van generatiemanagement op de werkvloer. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@zandvoort-legal.nl en we nemen contact met je op zodra de datum van deze workshop bekend is.

Je hebt behoefte aan meer informatie?

Zou je over een bepaald onderwerp meer willen weten? Heb je in je bedrijf met een team behoefte aan juridisch advies over een specifiek onderwerp? Dan kunnen we hiervoor wellicht een workshop op maat maken. Laat het ons gerust even weten via info@zandvoort-legal.nl 

Digitaal bedrijfsleven; vanuit technisch én juridisch perspectief! 

Digitaal werken is uitdagend, maar heeft ook voordelen. Welke tools gebruik je om jouw bedrijfsleven digitaal voort te zetten? Hoe communiceer je met je team en met je klanten? Hoe houd je de verbinding met je collega’s en netwerk? En hoe kun je teambuilding online doen? Hoe zit het met de privacy? Welke juridische knelpunten kom je tegen? Tanya van Workum van 5Pro Mobile en onze advocaat Elke Lucius nemen jullie mee in deze vragen en zullen tijdens de workshop ‘Digitaal bedrijfsleven’ handige tips geven voor het digitaal werken.

Aanmelden

Onze abonnementen

De zekerheid van een vaste partner voor lage kosten

Onbeperkt eerste lijns advies
Eigen huisadvocaat / juridisch partner
Online HR portaal 24/7
Korting op uurtarief 

Meer info over onze abonnementen Lees verder