Ons kantoor organiseert dit voorjaar de volgende workshops:

Workshops voor ondernemingen en organisaties

Disfunctioneren & Ontslag anno 2021!

Het coronavirus heeft grote invloed op jouw medewerkers, jouw personeelsbeleid en de financiële situatie voor jouw organisatie. Sommige sectoren hebben extreem te lijden onder de crisis. Voor andere bedrijven gaat alles gewoon door of bedrijven draaien juist topmaanden. Dit roept vragen op. Vragen op het gebied van het arbeidsrecht. Onze advocaat Elke Lucius en jurist Eva King willen onze relaties daarom graag informeren en bijpraten. Wegens succes organiseren wij op donderdag 25 november voor de vierde maal de workshop over disfunctioneren en ontslag.

Aanmelden

De impact van het arbeidsrecht  in deze corona tijd voor jou als werkgever.

Deze actuele online workshop is op verzoek te organiseren voor jouw onderneming(en) en/of een netwerk-ondernemers club. Mail met info@zandvoort-legal.nl voor meer informatie.

Spelenderwijs aan de slag met generaties op de werkvloer

Twee generaties leggen uit! Binnenkort organiseert ons kantoor samen met Marieke Borkus, interim manager en coach, een workshop over het belang van generatiemanagement op de werkvloer. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@zandvoort-legal.nl en we nemen contact met je op zodra de datum van deze workshop bekend is.

Je hebt behoefte aan meer informatie?

Zou je over een bepaald onderwerp meer willen weten? Heb je in je bedrijf met een team behoefte aan juridisch advies over een specifiek onderwerp? Dan kunnen we hiervoor wellicht een workshop op maat maken. Laat het ons gerust even weten via info@zandvoort-legal.nl 

Onze abonnementen

De zekerheid van een vaste partner voor lage kosten

Onbeperkt eerste lijns advies
Eigen huisadvocaat / juridisch partner
Online HR portaal 24/7
Korting op uurtarief 

Meer info over onze abonnementen Lees verder