Ons kantoor organiseert dit najaar de volgende workshops:

Workshops voor ondernemingen en organisaties

Actualiteiten AVG, datalekken en cybersecurity anno 2021!

 We merken dat kennis en aandacht rondom de AVG en cybersecurity na twee jaar is weggezakt. Terwijl de cijfers van cybercriminaliteit blijven stijgen. Nederland is land nummer twee in Europa op het aantal datalekken in 2020. 66% van alle gevallen komt door een menselijke fout. In deze tijd waarin we bijna volledig thuis digitaal werken, is de AVG en cybersecurity belangrijker  dan ooit! Daarom organiseren, Elke Lucius & Tanya van Workum donderdag 22 april 2021 een webinar.

Aanmelden

De impact van het arbeidsrecht  in deze corona tijd voor jou als werkgever.

Deze actuele online workshop is op verzoek te organiseren voor jouw onderneming(en) en/of een netwerk-ondernemers club. Mail met info@zandvoort-legal.nl voor meer informatie.

Spelenderwijs aan de slag met generaties op de werkvloer

Twee generaties leggen uit! Binnenkort organiseert ons kantoor samen met Marieke Borkus, interim manager en coach, een workshop over het belang van generatiemanagement op de werkvloer. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via info@zandvoort-legal.nl en we nemen contact met je op zodra de datum van deze workshop bekend is.

Je hebt behoefte aan meer informatie?

Zou je over een bepaald onderwerp meer willen weten? Heb je in je bedrijf met een team behoefte aan juridisch advies over een specifiek onderwerp? Dan kunnen we hiervoor wellicht een workshop op maat maken. Laat het ons gerust even weten via info@zandvoort-legal.nl 

Onze abonnementen

De zekerheid van een vaste partner voor lage kosten

Onbeperkt eerste lijns advies
Eigen huisadvocaat / juridisch partner
Online HR portaal 24/7
Korting op uurtarief 

Meer info over onze abonnementen Lees verder